måndag 22 juli 2013

Måndag 22/7

God Kväll!

Efter 11-kaffet startade Gudrun och Niklas hemresan till Västerås i var sin bil.

Jag började med att hänga upp tvätten som jag tvättat under morgonen. Fortsatte med att måla en dörr, den andra låg just då i solgasset, så den fick vänta.

Eftersom en varsellampa på bilen hade gått sönder åkte jag till Möllers i Karlskoga för att få en ny. Efter en mugg kaffe och 306 kronor fattigare kunde jag fortsätta till posten för att tömma Kapro-boxen. Nästa etapp blev Trädgårdsgatan, där Marina just börjat sin semester. Eftersom jag inte varit där på länge var jag tvungen att stanna och få en kopp kaffe innan jag kunde återvända hem.

I lördags hade jag försökt hämta ut min blodtrycksmedicin men möttes av: Lördagar stängt under sommaren. Gjorde nu ett nytt försök och jag trodde att det skulle gå snabbt, men vad jag bedrog mig. Det var ett 10-tal kunder före mig och det var två som expedierade varav den ena inte fick lämna ut utan att den andra satt dit sin signatur. Dessutom hade läkaren missat att skriva ut recept på ett av pillren.

Avreagerade mig på att åka till Sten-Åke och Susanne och få en kopp kaffe innan jag återvände hem. Träffade även Simon med tjej och Sofie med kille.

God Natt!

Inga kommentarer: