onsdag 2 juli 2014

Onsdag 2/7

God Kväll!
 

 Lotta kom på besök, hon hade en ledig dag. Hon ville skrapa på verandataket och under tiden kunde jag klippa de gräsmattor som mina klippare nekar att ta hand om. När hon gav sig iväg för att hämta Viktor på fritids fortsatte jag att tvätta där hon skrapat. Det behövs ytterligare en dag innan det är dags för det roligare, målningen.
 Första gurkan skördad.
Under förmiddagen fick jag sms från Telia. som meddelade att det var risk för åska i våra trakter. Jag kopplade ifrån robotarna drog ur tv-apparater och telefon samt router när jag hörde ett mullrande långt borta. När sedan solen sken och jag skulle kolla internet kopplade jag in router och telefon igen. Åkte in till Filipstad för kvällsinköp. Tittade även in till Susanne och Sten-Åke. När jag kom hem hade det tydligen varit ett busväder för det låg hagel på marken och mätaren visade ca 20 mm. När jag kom in hade säkringar gått och givetvis var telefon och router heldöda. Nu blir det till att sitta i telefon i morgon för att få nya enheter. Det är tur att man även har mobilt bredband och telefon. Tänk vad lätt det hade varit om jag gett fan i att koppla in routern och telefon.

God Natt!

1 kommentar:

Telia Kundservice sa...

Hejsan! Tråkigt att se att du drabbades av åskan, jag hoppas att det löser sig med nya enheter ungefär lika snabbt som åskan slog till!

Jag får önska dig en trevlig sommar, detta till trots!

Med vänlig hälsning
Roija Rafii
Telia Kundservice