torsdag 4 september 2014

Torsdag 4/9

God Kväll!

Upp klockan 5.00, lite mat och tidningar före resan till Karlskoga och gympan. Vi började träningen i tisdags och lite kändes det i armarna efter styrketräningen. Värre blev det! Efter uppvärmning blev det intervallträning, först kondition och sedan styrka. Carola var inte snäll mot våra kroppar utan körde 30/15 mot normalt 20/10. Svettigt och jobbigt var det.

Eftersom Tedenrud var i Karlstad tog jag vägen förbi hos Marina. Där var bara den stora svarta katten hemma, som kom direkt när jag parkerade, och ville in. Tyvärr, kunde jag inte hjälpa den.

Eftersom klockan närmade sig 10.00 åkte jag till Ö&B. Det blev lite lampor och rengöringsmedel för ett par hundra kronor. Eftersom det fortfarande var för tidigt för att åka till Rotary gick jag in på Elgiganten. det blev betydligt dyrare. Det slutade med en Panasonic, 55 tum. De kör hit den och monterar.

På Rotary var det en medlem som visade bilder från en resa till Svalbard för några år sedan.

När jag kom hem kände jag mig lite sliten och skippade röjsågen. Tog istället en tur till Kvarnen och hälsade på Carina Fogde som har vernissage på lördag. Fortsatte till Susanne och Sten-Åke som kom hem från Turkiet igår. Där blev det kaffe samtidigt som Sammy och Simon dök upp. De skulle iväg till ishallen och träna. Eftersom varje spelare skall ordna en sponsor har jag lovat att ställa upp för Simon.

Nu är det dags för lite TV-nyheter.

God Natt!

Inga kommentarer: