fredag 21 november 2014

Fredag 21/11

God Kväll!

Ett grattis till lilla Emma som fyller sju år idag.

Under måndagen skall Brigitte och jag åka runt inom kommunen och hämta tavlor som skall med på nästa utställning som handlar om Frender, en Filipstadskonstär. Jag började med att hämta en av dem som finns på Åhrlundsgården i Nykroppa. Det kommer säkert att ta tid att få in dem alla för det verkar som att de som har tavlorna är dåligt informerade om att kommunen har gett tillstånd.

Har två armbandsklockor som stått still ett tag eftersom batterierna är slut. Åkte in till Filipstad och fick en åtgärdad. Nu känner man sig klädd igen. Jag tillhör inte dem som håller mobilen i handen hela tiden utan använder en gammal hederlig klocka.

En tur till vårdcentralen för koll av blodtrycket, som låg bra. Träffade en yngre sköterska och diskuterade hälsokontroller. Eftersom det var flera år sedan jag gjorde en sådan senast ordnade hon läkartid för det. Senaste åren är det bara cancerkontrollerna efter behandlingen som gjorts. Även om den gamla kroppen känns helt frisk är det inte fel att kolla upp den.

God Natt!

Inga kommentarer: