tisdag 18 november 2014

Tisdag 18/11

God Kväll!

Fick bli lite dataarbete under förmiddagen. Bl.a. registrering av fakturor för betalning. En massa pengar, men jag har alla försäkringar vid samma tillfälle. Både bil, 4-hjuling och fastighet, dessutom alltid en rejäl bensinräkning.

Dags för ny medicin för blodtryck, ringde vårdcentralen för att få tid till blodtryckskontroll eftersom det var över ett år sedan senast.

När jag ändå höll på med telefonen blev det ett samtal för att beställa julbord. Den 20:e december bänkar vi oss i Lunedet  för att njuta av deras julbord.

Under kvällen blev det matchen HV71-Färjestad. Trots övertag från HV stod matchen 0-0 tills det återstod 7 sekunder. Då drog f.d BIK:s spelare Linus Persson upp ett anfall som han passade bakåt och för en gångs skull klaffade det. Pang, och 0-1. Bäst i Färjestad var annars förra årets målvakt i BIK, som numera spelar för Färjestad, Justin Pogge. Trots att HV hade många skott på mål höll han 0-an. Därefter Veckans Brott och till sist andra halvleken av Frankrike-Sverige i fotboll. Även här var det målvakten som räddade Sverige till en hedersvärd förlust med endast 1-0. Under den tid jag såg var det mest spel på Sveriges planhalva.

God Natt!

Inga kommentarer: