Fortfarande lite vitt snöpuder på gräsmattorna efter gårdagens första snöflingor för säsongen.
 Trots snö och kyla blommar den ros som finns kvar i rabatten.
Östersjön i novemberdis.

Under eftermiddagen, när snöflingorna smält, passade jag på att blåsa ren den stora gräsmattan från löv. Nu blir det bara justeringar på vissa ställen om mildvädret fortsätter. Det är ingen panik med resterande.

Under kvällen blev det Karlskoga och matchen BIK-Mora. Mora tog ledningen med 2-0 i första perioden och det såg mörkt ut för BIK. I andra gjorde BIK både 1-2 och 2-2 under 11:e minuten. Helt plötsligt såg det betydligt bättre ut och i tredje gjorde BIK 3-2. Mora kom tillbaka och gjorde både 3-3 och 3-4. Nu lyckades BIK utjämna till 4-4 strax efter. Förlängningen slutade 0-0 och till slut vann BIK på straffar. Hoppas att detta var en vändning mot bättre matcher och resultat. Publiksiffran var precis över 2000, 2058.