måndag 29 december 2014

Måndag 29/12

God Kväll!

En lugn morgon med frukost. Vi hade ingen brådska, men vid 11-tiden startade vi bilen för färd mot Karlskoga. Resan gick bra i det mulna vädret.

Under kvällen blev det Nobelhallen och matchen BIK-Västerås. I första perioden fick BIK spela  fem mot tre och gjorde då 1-0, som stod sig perioden ut. Det var en kämpamatch, där målvakten glänste. Andra perioden 0-0 och i tredje fick BIK 2-1, när det återstod 1,5 minuter. Det blev även 3-1 i tom kasse. Vik vann skottstatistiken, men målen, som är det viktiga, vann BIK. Min följeslagare, som kommer från Västerås, applåderade lika glatt som oss andra. Hon sa att hon höll på det bästa laget. På det viset kunde hon glädja sig åt segern oavsett vem som vann. En bra publiksiffra, 4131 personer. Halva potten var drygt 20.000 kronor, men jag var långt ifrån.