God Kväll!

Först ett grattis till barnbarnet Jennifer, som fyller 22 år!

Full fart på gympan, som vanligt. Vi fick veta att vår medlem, som befinner sig på Gran Canaria flera månader under vinterhalvåret, fått en hjärtinfarkt och ligger på sjukhuset.

Hemma blev det en lugn dag med tidningar och korsord.

Under kvällen, Nobelhallen och matchen BIK-Oskarshamn. En match som kunnat sluta hur som helst. Med lite tur vann BIK med 4-2 (1-0, 1-2, 2-0). De började första perioden ganska bra, men i andra kom de ut som ett riktigt bottenlag. Fortsätter de på samma sätt kommer de att få fightas i botten resten av säsongen. Inte ett mål i PP. När de spelade PP drogs farten ner och det var inget större problem för Oskarshamn att freda sig. I det fallet var Oskarshamn lika dåliga. Det stod 2-2 tills det var två minuter kvar av matchen. Då blev Calle Berglund nerdragen och det dömdes straff, som Björklund satte i nät. Strax därefter, när Oskarshamn tagit ut målvakten, sköt Calle Berglund pucken i mål i tom kasse. Dålig publiksiffra, strax över 1900.