tisdag 18 februari 2020

Tisdag 18/2

God kväll!

Grattis till barnbarnsbarnet Linnéa som fyller 6 år.

Morgongympa i Karlskoga. Efter frukosten fortsatte jag till Örebro där jag skulle träffa min kontaktman på Global Invest för genomgång av de placeringar jag har där. Det är alltid ett problem med parkering i storstäderna. Nu parkerade jag i ett parkeringshus som ligger i närheten. Fick snurra runt ett tag innan jag hittade en ledig plats. De målade rutorna är väldigt snålt tilltagna. Trots att jag tycker att jag har en normalbred bil placerades både vänster och högersidans däck på linjerna. Att komma in och ut ur bilen är en stor konst. Måste bli många dörrar som slår in i grannen.
Kontaktmannen hade beställt matlådor till kontoret så det blev en fisklunch.

När jag kom hem luktade det nystädat eftersom det var städdag. Städerskan hade lämnat när jag anlände. Eftersom jag kan se i appen till larmet när dörren hade stängts konstaterade jag att hon gått i normal tid. Det blev en omgång framför tv:n med skidskytte och skidsprint, dock inga pallplaceringar för de svenske.

Under kvällen skulle jag egentligen varit på möte med Kuggarna, men efter allt åkande skippade jag det. Istället fick det bli en spännande och jämn match mellan Örebro-Färjestad. Matchen slutade 3-3 och i förlängningen lyckades Färjestad få in det avgörande målet.

God natt!

Inga kommentarer: