onsdag 10 mars 2021

Onsdag 10/3

God kväll!

Vaknade med snöflingor dalande mot marken. De höll Coronaavstånd och det blev inte så märkbart på marken. Värre väntas enligt prognosen för närmaste dagarna.

Onsdag och inköp på Ica av Susanne. Hon med sambo dök upp på eftermiddagen till lagom eftermiddagsfika. Efter någon timma återvände de till sitt och jag laddade upp för kommande matchen mellan BIK och Västerås.

Det blev ingen höjdare. Efter halva matchen stod det 0-0 och då fick Västerås sitt första mål. Inom knappt fyra minuter fick de ytterligare tre mål. Allt gick deras väg och det var ganska enkla mål. I tredje perioden i spel 5 mot 3 fick de ytterligare ett mål och vann således med 5-0. För ett par dagar sedan vann BIK matchen i Västerås. Man kan inte säga att BIK spelade dåligt förutom under fem minuter då allt hände. Kruse, tidigare målvakt i BIK, var omutlig och fick också pris som bäse spelare i Västerås.