onsdag 17 mars 2021

Onsdag 17/3

 God kväll!

En solig och kylig morgon. Trots att solen skiner försvinner snön på gårdsplanen väldigt sakta. Solen ligger fortfarande väldigt lågt och därmed skymmer träden för mycket för att det skall smälta undan.

Onsdag och inköpsdag på Ica. Susanne och Sten-Åke kom med varorna sent på eftermiddagen. Susanne hade jobbat natt och därmed sovit några timmar under förmiddagen innan hon var barnvakt. Därefter mitt inköp. Hon får försöka ta igen några sovtimmar i morgon på lediga dagen. Hon och Sten-Åke stannade ute på verandan eftersom Susanne har en arbetskamrat vars fru hade testats positivt vid provtagning och hon ville inte ta några risker att den gamle fadern skulle kunna bli smittad. Det var en extra säkerhet för hon kände sig som vanligt. Kaffetåren får bli vid nästa besök.

Just nu pågår det kvalspel i hockeyallsvenskan. Ett lag skall flyttas ner till ettan och två lag skall kvalificera sig till kvartsfinalen. BIK, som kom tvåa i serien, är klara och spelar sin första match i kvarten på tisdag nästa vecka.

God natt!

Inga kommentarer: