onsdag 29 december 2021

Onsdag 29/12

 God kväll!

Möttes i morse av denna snöiga bild. Under dagen en temperatur på minus 3-2 grader. Snötäcket har nu ökat till 15-20 cm. Eftersom plogbilen inte lade upp någon snövall vid infarten bestämde jag mig för att avvakta med plogning. Blir troligen i morgon eftersom det inte är någon sport att titta på under förmiddagen. Har endast sopat av bilen så att det inte fryser fast en massa snö om det blir mildare.
När jag satt och tittade på 10 km skidor för damer ringde det på dörren. Det var Carina, Saga och Stefan som hade kommit från snöskottning i Gammal Kroppa. Saga är hunden. Stefan hade tagit tag i snöskyffeln och var i full fart med att skotta vid entrén. Eftersom jag kör med 4-hjulingen fick han nöja sig med det.

Under kvällen var det hockeymatchen Björklöven-BIK. Det blev en ganska jämn match men där BIK släppte in ett par enkla mål efter slarv. Matchen slutade 3-3 efter full tid så det blev förlängning och straffar. Där lyckades BIK bäst och satte samtliga tre straffar. (1-1, 0-2, 2-0, 0-1).

Jag brukar veckohandla på onsdagar men idag hoppade jag över det. Gudrun hade tänkt komma som vanligt under nyår men eftersom hon har fått ont i ett öra och behandlar det med salva ville hon vänta till trettonhelgen och då fanns det inte något större behov av att proviantera.

God natt!



Inga kommentarer: