fredag 7 juli 2023

Fredag 7/7

 God kväll!

En mulen och solig dag om vartannat och ca 20 grader.

När jag satt och åt frukost ringde telefonen. Inget nummer angivet men jag svarade i alla fall, vilket jag inte gör alla gånger. Det var vårdcentralen som gav mig en tid för undersökning på tisdag efter att de fått en remiss från Lillemor i Karlskoga. Dessförinnan skulle jag ta prov, helst idag. Efter att ha avslutat frukosten bestående av stekt ägg, bacon, macka och kaffe åkte jag till vårdcentralen och lämnade 8 rör med blod.

Innan jag åkte hem tittade jag in hos Susanne och Sten-Åke. Susanne väntade en väninna till 11.00 så jag stannade kvar och fikade. Fick telefon från städerskans man som var hemma och skulle hämta kantskäraren som jag lovat att de skulle få låna. Han fick åka hem och komma tillbaka efter en timme.

När jag kom hem plingade det till i telefonen. Det var från polisen som meddelade att mitt pass var klart att hämta. Det var snabbt för jag var där för två dagar sedan och blev fotograferad. Eftersom jag var klädd för att vistas bland folk tyckte jag att det var lika bra att åka och hämta det så det blev en tur till Karlskoga.

Lite mat under eftermiddagen och Tyst vittne under kvällen så var dagen i princip slut.

God natt!

Inga kommentarer: