tisdag 16 juni 2020

Tisdag 16/6

God kväll!

Idag gjorde vi sista gympapasset före sommaruppehållet. För träning utan ledare kan vi gå dit när vi önskar eftersom vi har årskort. Även om tanken finns blir det säkerligen inte gjort utan det får bli vardagsmotion i trädgården. Gänget har haft önskemål om att vi skulle ha en avslutningskväll hemma hos mig. Eftersom närvaron har haltat en del har det runnit ut i sanden. Jag föreslog att vi bestämmer en dag i augusti och tar ett uppstartsmöte istället. Carola skulle titta på sitt schema och bestämma dag och så får var och en anpassa sig till det.

Första dagen på länge med moln på himlen, dock inget regn förrän vid 21-tiden och då ett lugnt strilande regn vilket måste vara nyttigt för alla växter.

Ett telefonsamtal från Tedenrud som kollade läget. Båda är vi helt friska utan några tecken på sjukdom. Han, liksom jag, håller sig mest hemma. Han handlar tidigt på morgonen och vistas en del i bilaffären hos sonen. Jag får ju inte handla för ungarna så nu har veckans inköpslista skickats till Susanne. Leverans i morgon.

God natt!

Inga kommentarer: