lördag 5 mars 2022

Lördag 5/3

 God kväll!

En kall morgon med minus 8 grader och solig och fin. Frukost med morgontidningarna innan det var dags för tv-tittande med idrott. Stina Nilsson överraskade i skidskyttesprint och blev bästa svenska med en bronsplats. I damernas 3-mil i Holmenkollen var det Jonna Sundling som överraskade och tog även hon en bronsplats. Ebba Andersson bröt en stav och det tog lång tid innan hon fick en ny annars hade hon säkert varit med och kämpat om medaljerna. Guldet tog som vanligt Johaug.

Under eftermiddagen var det dags för Nobelhallen och matchen mot serieledarna HV71. Det blev förlust med 4-1 men spelet var jämnare än vad resultatet visar. Första perioden slutade 1-0 till gästerna och likaså andra. I tredje blev det 3-0 innan BIK reducerade med ett fint mål. Slutresultatet blev förlust med 4-1 efter det fjärde målet i tom kasse. Första och tredje målet berodde på onödigt slarv. BIK hade ett par puckar i stolpe och ribba. Totalt 3.134 åskådare.

Man hade, under gårdagens match, informerat om att man ville att publiken skulle vara på plats en halvtimme före matchtid. Anledningen var att man skulle hylla Christian "Cribbe" Carlsson och hissa hans tröja i taket. Samtliga sittplatser fick en t-shirt med hans nr 6 på bröstet. Det var meningen att alla skulle ta på sig den vid cermonien. 

I väntan på Cribbes entré.
Cribbe håller tacktal. Tror att ett och annat öga var blött.

God natt!


Inga kommentarer: