fredag 3 november 2023

Fredag 3/11

God kväll!

Ett väder som gjort att man hållit sig inomhus. Ett par plusgrader och duggregn mest hela dagen. Fördelen är att snön nästan är helt borta.

Idag var BIK i Mora och spelade. Mora låg på tredje plats så förhoppningarna var inte så stora att BIK skulle segra. I första perioden förstärktes misstankarna för Mora tog ledning med 2-0 i perioden. I andra perioden blev en Moraspelare utvisad 5 minuter och för en gång skull lyckades BIK med ett powerplay. Andra perioden vanns av BIK med 2-0 och i tredje utökade BIK med ytterligare två mål och höll undan när Mora tog ut målvakten. En välbehövlig seger med 4-2. På söndag ny match mot Tingsryd.

I kväll kom första julboksleveransen. Grabben tackade artigt för att jag köpt av honom.