lördag 11 november 2023

Lördag 11/11

God kväll!

Strax före 12.00 åkte Gudrun och jag mot Karlskoga. Jag skulle lämna av henne till bussen mot Västerås. Tillbaka strax före två och då anlände Susanne och Sten-Åke för att fira mig på Fars Dag. En dag för tidigt men ibland kör det ihop sig. Efter smörgåstårta och kaffe åkte paret till Filipstad igen. Ett par timmar senare var Sten-Åke tillbaka för han och jag skulle till Nobelhallen och se BIK:s match mot Västerås. Det var en match som bjöd på lite av varje. Först var det avtackning av "Daggen" för lång och trogen hockeytid. När det var ett par minuter kvar av andra perioden fick vi lämna hallen för ett brandlarm hade utlöst. Efter några kalla minuter utomhus fick vi gå in igen då det visat sig att det var falskt alarm. Då blev det åter en visitering vid ingången.

Matchen vanns av BIK med 4-2, sista målet i tom kasse. Västerås hade haft ledning med både 1-0 och 2-1 innan BIK tog över. Drygt 3000 åskådare och många av dem Västeråsare.