Onsdag 1/11

God kväll!

Gårdagens gympa var flyttad till idag. 0-gradigt och blöt vägbana så det var bara att köra som vanligt. Kändes bra att jag bytt till vinterdäck.

Efter en vilopaus hemma blev det en tur till Ica för veckans inköp. Passade även på att köpa en ny omgång vin till Rotarys vinlotteri. Tänker skippa morgondagens gympa och besöka Rotary istället.

Före 18.00 anlände Sten-Åke för att följa med till Nobelhallen och se BIK möta Djurgården. När det var mindre än tre minuter kvar av matchen hade BIK ledning med 3-1 och det tycktes gå mot vinst. Djurgården tog ut målvakten och vid slutsignal hade det blivit 3-3. I första anfallet i förlängningen blev det 4-3 till Djurgården. Ledning med 3-1 blev på fem minuter förlust med 4-3.