onsdag 6 maj 2009

Onsdag 6/5

God kväll!
Återigen fönsterputsning under förmiddagen. Nu är alla fönster på nedre plan putsade och kvar är övervåningen.
Efter lunch i Filipstad återvände jag direkt hem. Såg Birgit i trädgården så jag stannade och gick över till henne. Fick veta vad hon gjort i trädgården under dagen. Hon håller på jämt och hade inte hunnit med lunch ännu. Hjälpte henne med att hänga upp ett jalusi på altanen samt montera taket på hammocken.
Planterade dahlior, som jag hade övervintrat.
Kände för en motionstur och bytte om. Tänkte ta bakvägen till Kummelhöjden. Gjorde så, i alla fall i början. Efter ett tag förstod jag att jag gått fel. Jag hade antagligen gått i andra tankar och följt en traktorväg utan att observera stigen jag skulle tagit. Dumt nog tänkte jag att siktar jag bara uppåt så hamnar jag nog rätt. Det blev inte så utan jag vände och tänkte att går jag neråt så hamnar jag förr eller senare på järnvägen och sedan är det bara att välja rätt håll.
Telefonen ringde, det var Elisabeth. På hennes fråga var jag var, var jag tvungen att säga "Vet inte". Men just då kom jag fram till en väg och jag kunde svara att jag visste för här hade vi gått med Remo en period i livet. Det var bara det att det var säkert två kilometer till bilen.
Elisabeth ville ut i skogen så hon skulle komma, samtidigt vände jag hemåt. På det viset blev det en tur med poäng och en lång tur utan poäng. Jag tror att Anita hade rätt när hon sa att jag inte kunde gå i skogen utan karta och kompass.
Efter detta blev det hockey, USA - Finland, med seger för USA med 3 - 2.
God natt på er!

Inga kommentarer: