Onsdag 18/11

God kväll!
Birgit ringde tidigt på förmiddagen. Hon hade hört möss på taket så nu ville hon ha hjälp med att ladda fällor och sätta ut vid taköppningen. När detta var gjort och jag gick hemåt blev himlen blå. Molnen hade särat på sig. Det varade dock inte så länge förrän det blev som vanligt igen. Dvs, helmulet.
Jag klippte ner växter i rabatten och nu ser det bra ut vid ingången. Jag fortsatte med att kratta gården, när det var hyfsat väder.
Vid halvsextiden kom Elisabeth för att följa med på matchen, Bofors-AIK. Bofors borde gjort ett par mål. De missade även en straff. Ställningen var 0-0 långt in på tredje perioden då AIK lyckades få in första pucken. Tyvärr blev det ytterligare ett mål och AIK vann med 2-0.
Sen var det full fart hem för att se andra halvleken mellan Italien-Sverige. Den matchen vanns av Italien med 1-0.
Nu är det läggdags om jag skall orka upp till gympan i morgon.