fredag 22 februari 2013

Fredag 22/2

God Kväll!

Eftersom min revisor skickade ett meil igår och meddelade att hon skulle sluta den sista mars och tackade för de gångna åren gick hela förmiddagen åt till plock med papper och kopiering av bokföringen. Hon skrev nämligen att hon hade tid att ta mitt årsbokslut och deklaration om hon fick in uppgifterna. Nu är jag klar att lämna dem när jag är i Karlskoga på tisdag.

Eftermiddagen ägnades åt lunch och plock med tvätt och liknande smått. Därefter var det dags för resa till Karlskoga och Nobelhallen tillsammans med Elisabeth. BIK mötte Malmö och hade möjlighet att gå upp på tredje plats igen. Matchen började också bra med övertag för BIK och 1-0. Tyvärr dröjde det inte länge förrän det stod 1-1 och innan perioden var slut var ställningen 1-2.

I andra perioden syntes det att Malmö var betydligt lugnare och farliga i sina anfall. BIK såg stressade ut och försvaret lämnade ofta målvakten ganska ensam. Denna period slutade 0-0. BIK hade flera chanser då Malmö hade ett flertal utvisningar, men det hjälpte inte. Det syns att de stabila målgörarna är borta. I tredje perioden ökade Malmö på till1-3. Det hjälpte inte att BIK hade ungefär dubbelt så många skott på mål. Det fattades ofta spelare framför deras målvakt och det var många enkla skott. Totalt var det 1885 åskådare som försökte få fart på laget, men som sagt, det hjälpte inte.