lördag 16 februari 2013

Lördag 16/2

God Kväll!

Återigen en mulen och mild dag, omkring 0-an. Det fick bli en promenad efter frukosten. Vi gick över sjön innan vi fortsatte hem på vägarna.

En fika och sedan var det dags för resa till Karlskoga och matchen mellan BIK och Djurgården. DIF började bäst och gjorde också 3-0 i första perioden delvis på slarv och ineffektivitet från BIK. I andra perioden satte BIK fart, men det blev ingen utdelning. Perioden slutade 0-0. Tredje perioden hann knappast börja innan DIF ökade på till 4-0. Denna gång på ett riktigt snyggt anfall. Totalt var det 3624 besökare. BIK har fortfarande tredje platsen, men nu skiljer det bara 1 poäng ner till Djurgården.

BIK har de bästa målgörarna skadade och det verkar vara omöjligt för de andra att få in pucken. Nu har de förlorat två matcher i rad med 4-0. Först mot Oskarshamn och nu mot DIF. Nu är det hög tid att någon tar tag i taktpinnen och att man slutar göra en massa onödiga slarvfel i egen försvarszon. På onsdag är det ytterligare en svår match, borta mot Västerås.

God Natt!

Inga kommentarer: