lördag 23 februari 2013

Lördag 23/2

God Kväll!
 
Normalt blir det någon macka och kaffe till frukost. Av någon okänd anledning blir det lite mer till lör- söndagsfrukosten. Ett par tidningar och tv:n i ögonvrån.
Idag har det blivit sport mest hela dagen. För att inte helt slumra till har det blivit korta avbrott med dammsugning, strykning av lite kläder och matlagning.

Jag hade fått tag på ett nytt recept på en pastarätt med lövbiffsstrimlor vilket gjorde att jag satsade lite tid på det. Lite kaffe och ett par chokladbitar och sedan nytt tv-tittande.

Senare på eftermiddagen, när tittandet av skidtävlingar hade övergått till hockeymatcher, kände jag för våfflor med jordgubbssylt och vispad grädde. Det blev i mesta laget och därför slumrade jag till när matchen Luleå - Skellefteå hade börjat.

Detta avbrott har gjort mig något så när pigg igen och det blir nog fortsättning med andra perioden. Har i alla fall sett Linus Persson, tidigare BIK, snurra runt i Skellefteås försvarszon. Nu hörde jag hur Skellefteå tog ledningen med 1-0 i början på andra perioden. Nu blir det tittande igen.

God Natt!

Inga kommentarer: