tisdag 7 januari 2014

Tisdag 7/1

God Kväll!


Trots lite förkylning i kroppen fick det bli årets första gympapass. Det kändes att det var ett tag sedan, men i stora hela gick det bra.


Eftersom jag skulle till Synsam 10:30 passade jag på att titta in hos Tedenrud för att fördriva tiden mellan passen. Allt var bra med ögonen, bra synskärpa och inga problem med starr. Värdena hade ändrat sig ett steg på båda ögonen och ett litet brytningsfel mot förra kontrollen 2008. Det blev ett par nya, som jag får om ca två veckor. Eftersom det var extrapris på solglasögon tog jag med det också. Även de med progressiva glas. En liten nätt affär på ca 10.000, då var det ändå en rabatt på 1.000 på glasen och också rabatt på bågarna. Eftersom jag tycker att jag sett lite sämre på TV:n var det dags så att man inte missar något när OS kommer.


Under eftermiddagen ringde Sofie och frågade om jag skulle följa med henne och Stefan och se 100-åringen, men jag tackade nej eftersom det är otrevligt om man får en hostattack eller börjar snora när man sitter där. Får kanske se den i Västerås för där brukar filmerna gå under lång period.


God Natt!

Inga kommentarer: