Fredag 23/10

God kväll!

En solig och fin dag blev det under förmiddagen. Vid 12-tiden kom Gudrun infarande. Det började med en kaffetår och senare blev det fylld isterband med finhackad lök, rödbeta och gurka tillagad i ugnen enligt eget recept. Potatis och vitsås till. Något annorlunda blir det i morgon.

Under eftermiddagen har motorsågen arbetat för fullt när Sjöberg varit här och börjat med träden som vi såg ut i går.

Sällskap vid TV:n under matchen BIK - Björklöven. De senare har inte förlorat en match sedan serien startade. Jag hade förhoppningen att det skulle ske idag. BIK började bra och fick också första målet. Perioden slutade 1-1. I andra var det inte alls samma fart på BIK och det visade sig också i målprotokollet och de gick till periodvila med 3-1 i baken. Onödiga utvisningar och baklängesmålen ramlade in. När det stod 5-1 till Björklöven tog BIK time out  och efter det blev det bättre fart och målen ramlade in, dock inte tillräckligt många. Seger för Björklöven (1-1, 0-2, 3-2).