lördag 10 april 2021

Lördag 10/4

 God kväll!

Ett soligt och ganska fint väder. Vid lunchtid, efter förmiddagskaffe, packade Gudrun bilen och startade hemfärd till Västerås.

När jag bläddrade bland sidorna på datorn såg jag en annons med terassmarkiser. Eftersom jag funderat på att skaffa en vid den inbyggda altanen som även skulle täcka grilldäcket mätte jag och konstaterade att det fanns standard som skulle passa. Det får nog bli en beställning under våren.

Under kvällen var det dags för fjärde matchen mot Björklöven för BIK. Trots att BIK hade flest skott på mål var det Björklöven som var effektivast och vann med 6-3. När BIK gjorde 3-3 blev målet bortdömt och istället blev det en utvisning där Björklöven gjorde 4-2. De två andra målen gjordes i tom kasse när BIK tagit ut målvakten. Nu står det därmed 2-2 i matcher och minst två matcher till. Nästa gång i Karlskoga på måndag.

Precis när matchen var slut ringde Stefan från Kristinehamn och det blev ett långt samtal om diverse spörsmål.

Under eftermiddagen fick jag ett sms från Ann-Marie som meddelade att de fått sin andra spruta. Jag fick min första ungefär samtidigt med dem men jag får vänta till mitten av maj innan jag får den andra.

God natt!

Inga kommentarer: