torsdag 29 april 2021

Torsdag 29/4

 God kväll!

Ingen gympa idag eftersom jag skulle ha ett möte med min bankkontakt under förmiddagen. Tanken var att han tillsammans med sin efterträdare skulle besöka mig. Min kontakt går i tidig pension och han skulle visa upp sin efterträdare. Igår ringde han och sa att han testats och inte fått svar så det blev bestämt med telefonmöte istället. Nu hade svaret blivit negativt men det blev tel.mötet som bestämts. Ny tid med ersättaren i mitten av juni i Nykroppa.

Nu hann jag med att under förmiddagen göra klar deklarationen och posta den.

Eftersom det var ett hyfsat arbetsväder blev det lite riskörning. Nu behövdes ingen tändsticka. Jag rörde omkring i gårdagens askhög och la på lite ris och efter ett tag började det brinna. Matade på ris i lagom takt så att det inte skulle bli för stor brasa eftersom det var mer vind idag. Körde ett par kärror innan jag slutade eftersom vinden ändrade riktning undan för undan och blev starkare.

Gick ner till sjön och hälsade på måsparet som hade inrett sin sten med årets nya strån. Själva satt de på en sten 20-talet meter därifrån.

Under kvällen blev det femte och avgörande matchen mellan Växjö-Örebro om SM-finalmatchen. Seger för Växjö som får möta Rögle i finalen.

God natt!


Inga kommentarer: