Idag gratuleras två födelsedagsbarn, dels lillasyster i Alingsås och dottersonen Viktor i Nora!

Idag ett fint arbetsväder så jag tog ut 4-hjulingen och körde ris till högen som skall brännas. Nu är det rensat vid uthuset där många tallgrenar hade givit vika i vinter när den tunga, blöta snön kom.

Här är det sista av fyra lass. Vid sådana här tillfällen skulle man gärna haft en större kärra. Tänkte ett tag tända brasan men eftersom det kändes som att vinden ökade ville jag inte ta risken. Får bli en annan dag och helst tidigare på dagen.
Nu kan man i alla fall säga att vårarbetet har startat. Det är bara att hoppas på fint arbetsväder framöver.

Under eftermiddagen kom Susanne och Sten-Åke med veckans inköp från Ica. Det blev en kaffestund med lite prat.

Under kvällen var det dags för kvällens match Björklöven-BIK. Den sjätte och där Björklöven efter fem matcher hade 3-2 i matcher i bäst av sju. BIK började som vanligt bra och hade 1-0 efter första perioden. De fortsatte bra även i andra även om den blev jämnare. Efter den var ledningen 3-1. I tredje fortsatte BIK att spela och kämpa och gjorde ytterligare två mål. Det femte målet i tom kasse då Björklöven tog ut målvakten när det återstod sex minuter. Sista och avgörande matchen före finalen sker på fredag i Nobelhallen. Segraren möter Timrå och segraren efter bäst i sju matcher spelar i SHL nästa säsong.