Lördag 12/2

God kväll!

Mild och mulen morgon. Efter frukosten var det dags för damernas stafett.Förväntningarna på guld försvann ganska fort men slutet blev till slut en bronspeng.

En tur till Ica innan det var dags för skidskyttesprint för herrar. De bästa svenskarna blev femma och sexa.

Under kvällen var det dags för BIK att möta HV71 borta. I första perioden hade BIK initiativet och hade också en puck inne men målet dömdes bort eftersom domaren hade blåst i samma ögonbliock eftersom han trodde att målvakten hade den under kontroll. På bilderna kunde man klart se att den var lös hela tiden. Perioden slutatde därför 0-0. I andra kom HV ut som ett annat lag och med flera utvisningar och PP-spel gjorde de fyra mål under den perioden. I tredje kom BIK tillbaka och gjorde ett mål. Matchen slutade 4-1 till HV. Även BIK hade några PP-spel men lyckades inte göra mål. Under senaste matcherna har de haft väldigt svårt att utnyttja övertaget fem mot fyra.