lördag 5 februari 2022

Lördag 5/2

 God kväll!

En morgon med ett par minusgrader och klart.

Idag har det blivit flera timmar vid tv-apparaten. Det började med skidor , damer. Det hade räknats med någon medalj av experterna. Tyvärr, det blev inte så. De svenska damerna slutade som 5, 10. 19 och 45. Nästa idrott var skidskyttestafett och där kom Sverige 4:a. Såg även en del av damhockeymatchen mot Tjeckien. Där blev det stryk med 3-1. Trots allt blev det så småningom en guldmedalj i puckelpist.

Mellan OS-tittandet och eftermiddagens hockeymatch mellan Almtuna-BIK blev det matlagning. Idag fick det bli pannbiff eller köttfärsbiff eller vad man nu vill kalla det. Kärt barn har många namn.

Hockeymatchen var ingen höjdarmatch. Den var ganska händelsefattig och det blev endast ett mål under hela matchen. Det gjordes av BIK i första perioden. Man kan ju tycka att när toppen möter botten borde det speglas bättre i målprotokollet. Trots allt, man får glädja sig åt tre poäng.

Har slötittat på Melodifestivalen. Jag retar mig en del på de "roliga" programledarna. Jag är nog för gammal för programmet.

God natt!


Inga kommentarer: