onsdag 2 februari 2022

Onsdag 2/2

 God kväll!

En klar och kall morgon som blev mulen under eftermiddagen. En tur till Ica för inköp huvudsakligen till fåglarna. Det fanns inga solrosfrön så det fick bli vildfågelfrö, något som de tidigare inte varit så förtjusta i.

Nu har Postnord börjat med varannandagsutdelning. Idag kom kallelse till hörselkontroll som jag tidigare beställt men där de sa att det skulle ta 9-12 månader. Nu gick det snabbare men jag har redan löst det med privat klinik. Det blir att ringa återbud. Man vänjer sig snabbt med hörapparaterna. I går när jag skulle till gympan hade jag åkt en kilometer när jag upptäckte att jag inte tagit på mig dem. Märkte det genom att jag tyckte att bilradion hade så lågt ljud. Vände och plockade in dem. Kunde låtit dem ligga hemma men det är gott att ha när vi sitter vid frukostbordet.

Under kvällen MODO-BIK. BIK gjorde 1-0 efter 12 sekunder i första anfallet. Efter två perioder hade BIK ledning med 3-2. I tredje kvitterade MODO med ett mål som granskades under lång tid för hög klubba och godkändes trots att domarna inte kunde avgöra hur det var. Eftersom de redan från början dömt mål och inte kunde konstatera hur det var gällde första beslutet. I förlängningen vann MODO med 4-3.

God natt!

Inga kommentarer: