fredag 6 januari 2023

Fredag 6/1

 God kväll!

Under förmiddagen tittade jag igenom en massa brev som blivit liggande. Vågade inte slänga utan att se så det inte var något viktigt. Tänk, om jag slängt dem direkt när de kom så hade jag sparat en massa tid.

Startade värmaren till bilen för att skotta av den efter senaste snöfallet. Under tiden passade jag på att fylla fåglarnas matbord. När bilen värmt rutorna så det var lätt att sopa av tog jag en tur till Storfors innan den fick stå igen för nästa snöfall, som startade vid halv två och har hållit på nästan hela dagen.

Under dagen blev det lite skidor. Denna gång var det sprint och inte en enda svenska till final. Det brukar vara ett par stycken i vanliga fall. Överraskade gjorde istället Calle Halvfarsson som tog andra platsen efter  norrmannen.

BIK var i Stockholm och mötte AIK. BIK gjorde första målet i en match som slutade med seger för AIK med 2 - 1. Jag tyckte att de spelade lamt och inte alls som när de hade 10 man borta. Då tyckte jag att de kämpade mycket mer. Nu verkar det som de tror att det räcker med att ha spelarna på plats. Både spelare och tränare verkar tycka att de trots allt gör bra matcher, vilket jag inte anser.

God natt!

Inga kommentarer: