God kväll!

En mild och grå dag med dugg i luften hela dagen.

Idag hade jag besök av min bankkontakt på Nordea. Istället för att besöka dem har vi börjat med besök hos mig. Vi gick igenom de olika investeringarna och trots allt har det gått ganska bra och nya året har hittills börjat positivt. Vi beslöt att inte göra några ändringar tills vidare utan sitta lugnt i båten. Mötet avslutades med lunch på Hennickehammar.

Under eftermiddagen blev det en tur till Ica. Bl.a. köpte jag en köttkorv så nu blir det rotmos någon av de närmaste dagarna.

Under kvällen var det match för BIK i Östersund. Matchen var jämn med 2-1 till BIK i första perioden. I andra kvitterade Östersund och i tredje gick BIK fram till 4-3. När det var tre minuter kvar tog Östersund ut målvakten och det fanns tillfällen för BIK att avgöra i tom kasse men misslyckades. När det var 5 sekunder kvar kvitterade Östersund och vann efterföljande förlängningen. Ny match på fredag.