God kväll!

Kallt och soligt.

Idag gällde det att vara uppe före åtta eftersom det var dags för städerskans första besök i år. Efter förmiddagskaffe tillsammans med henne var det dags att bege oss till Kristinehamn. Gudrun hade önskemål om besök i Karlstad men det lyckades jag avvärja. Istället blev det en tur till Kristinehamn och Konstmuseet. Där visades en modeutställning med bl.a. Sara Danius och Selma Lagerlöfs klänningar som de burit på Nobelfester. Inget större intresse från min sida, men vad gör man.

Efter besöket var det dags för lunch och den intog vi på Träslottet. God mat och väldigt stora portioner.

Under kvällen var det hockey mellan Örebro - Färjestad. Örebro började stark och hade 1 - 0 redan efter drygt en minut. I tredje perioden hade Örebro ledning med 4 - 1. Färjestad knappade in och när det var fyra sekunder kvar av matchen gjorde de 4 - 4. Färjestad vann matchen efter mål i förlängningen. Glädjande för vissa och stor besvikelse för andra.