onsdag 20 juni 2012

Onsdag 20/6

God Kväll!

Vaknade 6.30 och kände mig pigg och utsövd, så det var bara att kliva upp för frukost och tidningsläsning. Det såg ut att bli ett fint väder, men jag började med att göra lite dataarbete för Invest innan jag gick ut och började arbetsdagen på riktigt.

När jag satt på verandan och tog 11-kaffet, samtidigt som jag studerade fåglarna, som flög in och ut i holkarna i ett, kom mamma rådjur med sin två, ganska nyfödda ungar. Det var tyst och lugnt och de passerade max 15 meter ifrån mig på en av gångarna. Antagligen skulle hon visa upp skafferiet med höstflox. Jag har inte sett några rådjur på länge, men jag har sett att de varit och ätit upp blomskotten. Kameran låg på övervåningen, därför ingen bild.
Jag började utejobbet med att skära kanter. Den ena sidan är gjord, gissa vilken. Det blev runt största gräsmattan. För 20 år sedan hade jag givetvis gjort motstående sida också, men den lilla masken tar överhand och det blev gräsklippning av mattan istället. Avslutade arbetet vid 16-tiden, då full arbetstid var gjord.

En tur till Filipstad och ICA för avkoppling och besök på Oskarsgatan. Lite prat och en glass innan tankning och hemfärd.

God Natt!

Inga kommentarer: