onsdag 27 juni 2012

Onsdag 27/6

God Kväll!

Efter frukost bar det iväg till Filipstad och vårdcenralen, där jag lämnade 5 rör med blod för kommande halvårskontroll. Det var helt tomt i väntrummet, så det var bara att ringa på klockan och komma in omgående. Lite drygt en halvtimme efter att jag lämnat hemmet var jag tillbaka igen.

Eftersom det var ett fint väder var det lämpligt att klippa gräsmattor. Jag klippte samtliga och körde även med trimmern, så nu ser det bra ut. Gudrun jobbade med ogräs på garageinfarten, först med hacka och kratta och sedan blev det giftsprutning.

Strax före halvsju gav vi oss iväg till "Karlskogafesten". Räknade med parkeringssvårighet, men tog vägen till Rävåsskolan och där fanns det en plats. Vi anlände till Ekmansdalen strax efter att Sten och Stenley hade startat sitt progtram. De höll på till åtta och en halvtimme senare skulle Loreen komma. När hon körde igång var det faktiskt några som tackade för sig. Jag vet inte vad hennes musik kallas, men den gillades inte av alla. Vi stannade en halv timme, men det var tydligen vad hon tänkt köra för hon började på sin melodifestivallåt, som gjort henne känd. Det var mycket folk och det var omöjligt att se scenen. Man fick följa det hela på storbildsskärmen.

Hemma igen hann vi se andra halvleken Portugal-Spanien. Matchen och förlängningen slutade 0-0 och det hela avgjordes på straffar, där Spanien gick segrande ur det hela och vidare till final.

God Natt!

Inga kommentarer: