tisdag 12 juni 2012

Tisdag 12/6

God Kväll!

Idag hade jag tänkt att åka till Örebro och Bauhaus efter gympan för att se om det fanns något nytt att anskaffa till trädgården. Under frukosten efter träningen fick jag telefon. Det var dags för leverans av vinklubbens kvartalsleverans. Vi bestämde att vi skulle träffas hemma klockan 10.00.

Strax efter att jag anlänt kom bilen inkörande på gårdsplanen. Strax efter att bilen åkt ringde det på dörren. Jag trodde att det var chauffören som kom tillbaka, men det var Birgit. Hon hade sett att jag kom hem och strax efter åkte Rudskoga Taxi. Hon var rädd att det hade hänt något och måste kolla. Hon blev lugnad och det blev kaffe tillsammans med diverse nyheter. Man är mer bevakad än man tror.

Under eftermiddagen planterade jag i krukorna på trapporna. Nu skall jag bara köpa hängblommor till verandan, sedan får det vara nog med blommor.

EM i fotboll fortsätter med två matcher per kväll, men luften har gått ur mästerskapet efter Sveriges förlust mot Ukraina. Därför har det blivit lite blandat tittande idag.

God Natt!

Inga kommentarer: