fredag 6 september 2013

Fredag 6/9

God Kväll!
 
Idag hade jag planerat målningsarbete, färdigstrykning av balkongen och ytterligare en inoljning av trätrallarna. Eftersom det skulle vara fint väder startade jag också en tvättmaskin. Jag skulle in till Museet Kvarnen och hjälpa till med att plocka upp montrar från källaren till konsthallen. Vi skulle vara där klockan 11.00 och jag räknade med att jag skulle komma därifrån vid 12-tiden. Ebba von Wachenfeldt skulle komma med sin glasutställning vid 12-tiden. Hon kom punktligt och vi hjälpte henne in med alla prylar. Sedan hjälpte jag henne med att sätta upp hyllor och föremål på väggarna så tiden rann iväg. Vid 16-tiden frågade Barbro Wohlrab om jag skulle följa med när de gick. Vi gick ner till Louise och tog en dagens på Kvarnens bekostnad. Hade hon inte frågat hade jag väl varit kvar ännu.

 Här håller Ebba, Barbro och Peter på att plocka upp en del av de ömtåliga produkterna.
 Här har TV anlänt och jag plåtar fotografen. Han fångade även mig på film för kommande TV-sändning.
 TV-teamet intervjuar Ebba.

 Barbro Wohlrab och Filipstads Tidnings Lena Richardson.
Förutom vaser och andra föremål i prisläget 10-25000 fanns även lite mer "vardagliga" föremål.

På hemvägen tittade jag in hos Susanne och Sten-Åke. Där var det fullt hus med Sten-Åkes storebror från Göteborg med barn.

Det blev ingen målning när jag kom hem. Jag såg också att snickaren hade varit här och lagt i de takpannor som fattades. Från marken kunde jag också se att han hade kommit mot parabolen, så jag fick börja med att justera den.

Nu blir det fotboll resten av kvällen.

God Natt!

Inga kommentarer: