lördag 7 september 2013

Lördag 7/9

God Kväll!
 
Efter frukosten, då solen hade torkat upp trätrallarna, oljade jag in dem ytterligare en gång. Vid 13-tiden åkte jag in till Filipstad. Tänkte gå på vernissagen på Museet och även ta en tur på Marknaden. I vanliga fall brukar jag hitta något hål att ställa bilen i, men denna gång var det tji. Då vände jag bilen hemåt och fixade istället lite lunch.
Nu blev det färdigmålning av balkongen, faktiskt viktigare än marknaden. När jag höll på kom en stor Cadillac inrullande på gården. Det var Gina, som haft bilen förvarad i min lagerbyggnad i Karlskoga. Nu har hon flyttat och fått andra möjligheter och därför flyttat ut den. Hon lämnade en flaska Gin som tack.

Nu är balkongen klar och när trätrallarna i nästa vecka är på plats är det dags att ta det vita fönsterpartiet, som jag inte tog med förra gången jag målade annat vitt. Vill ha plant golv för stegen. Det blir lite säkrare då.

Eftersom jag hade köpt både vitkål och fläskben kokade jag kålsoppa i kväll. Det har inte funnits tid tidigare. Som pensionär är man strängt upptagen.

God Natt!

Inga kommentarer: