Fredag 24/10

God Kväll!

En grå och trist dag som gjorde att man gärna stannade inomhus. Det fick bli lite plock med tvätt och strykning av jeans och skjortor.

På eftermiddagen fick jag besök av Thomas. Han hade fått en ny bil och det är nästan att det blir lite sug efter att byta.

Tänkte ett tag att åka och titta på BIK - Timrå, men vädret gjorde att det kändes olustigt att ge sig ut. Samtidigt gick matchen på tv, så det blev inget svårt val. I Filipstad började deras match en halvtimme senare och ett tag var jag på väg att åka dit, men hur det var stannade jag framför tv:n. Matchen var jämn. Först i andra perioden fick Timrå första målet. Detta, när de spelade boxplay. Sedan stod sig 1-0 till slutet av tredje perioden då BIK lyckades kvittera. Matchen avgjorders på straffar och Timrå gick vinnande ur det hela. Det vill sig inte riktigt för BIK i år.