lördag 4 oktober 2014

Lördag 4/10

God Kväll!

Idag gratuleras äldsta dottern på sin 55-årsdag. Jag åkte in vid 11-tiden. Fick kaffe och tårta och fortsatte sedan till Kvarnen, där det var vernissage. Under helgerna har vi medlemmar som sköter ruljangsen. Denna gång var det Lena Wenander-Johansson, lärare till några av ungarna och även till något barnbarn.

Utställarna denna gång är två yngre grabbar, fotografer på fritid, som har ordnat en fotoutställning gemensamt. Det är Ricki Lundberg och Mounir Rabhi Hallner från Filipstad.

När jag gjort min insats återvände jag till Susanne och blev bjuden på mat tillsammans med hennes syskon med familjer, som hade kommit dit under tiden.

Till 16.00 infann jag mig på Nobelhallen, där det var match mellan BIK-Västerås. Båda tippade som kandidater till seriesegern, men båda har gjort en skral inledning på serien. Denna gång vann BIK med 5-2 i en, i mitt tycke ganska ojämn match med ett flertal onödiga utvisningar från båda håll. Sista målet i tom kasse. I pausen mellan 2:e och 3:e perioden gjorde Viktor sin hockeydebut inför 2669 åskådare. Det var ungar födda -06 som spelade en uppvisningsmatch under 5-6 minuter.

God Natt!


Inga kommentarer: