fredag 11 november 2022

Fredag 11/11

 God kväll!

Mulet och ca 12 grader hela dagen. Hade tänkt åka in och byta till vinterdäck men det kändes onödigt så nu får det vänta till nästa vecka.

Har samlat en massa skrotade artiklar mot norrväggen. Gick ut och rensade undan det mesta. En del slängdes bland de vanliga soporna och annat som skall till återvinningen har samlats på kärran till 4-hjulingen. Nu skall jag bara flytta undan stegar och byggställning som står på baksidan. Allt detta för att kunna sprida ut grus ända in till väggarna.

Ett långt tel.samtal med Tedenrud. Nu har de svårt att få fram el.bilar till försäljning i sonens bilaffär. Det är mest begagnatmarknaden som är igång.  

Under kvällen Västerås mot BIK. Det var totalt sett en jämn match. Västerås hade 2-0 i första perioden och BIK samma i andra. I tredje fick Västerås en fin bjudning från BIK-spelare och det blev 3-2. När det var ca två minuter kvar tog man ut målvakten och det blev givetvis ett baklängesmål. I slutsekunderna gjorde BIK tredje målet när målvakten var på plats igen.Slutet 4-3 till Västerås.  BIK har för tillfället 7-8 sjuka och skadade spelare och ersätter med juniorer. Det måste vara dåligt virke i årets upplaga.

God natt!


Inga kommentarer: