God kväll!

Bra taimat med däckbyte för nu har första snön kommit i Värmland. Under dagen syntes några flingor i luften även i Nykroppa, dock utan att synas på marken.

Under förmiddagen fick jag besök av Susanne och Sten-Åke som var här och hämtade lite ved. De hade med sig dagens lunch som vi åt tillsammans innan de återvände till staden.

Lite senare åkte jag in till Ica och köpte mat till mig och småfåglarna. När det gäller solrosfrö kan man verkligen prata om inflation. En 20-kg säck kostar nu 499 kronor. För ett år sedan fick man den för halva priset.

Dagens hockeymatch var Björklöven - BIK. Trots åtta spelare borta som ersatts av juniorer tog BIK ledningen och 8-9 minuter in på tredje perioden hade de ledning med 4-1 och det såg ut som att det skulle bli tre poäng. Under en fem minuters period lyckades Björklöven kvittera och matchen gick till förlängning som BIK vann och därmed slutresultatet 5-4.