tisdag 9 mars 2010

Tisdag 9/3

Varm choklad i solen vid Björnö Fritidsområde.
God kväll!
Securitasteknikern anlände för att testa larmet efter gårdagens falsklarm. Han hittade inget fel men bytte ut detektorn i hallen.
När han hade åkt iväg bytte jag om för en skidtur. Tänk er, när man kommit upp på mossarna, solen skiner, det är vindstilla, skapliga skidor och en och annan svettdroppe lämnar nästippen. Det är pensionärslivet från sin bästa sida.
När jag kom hem hade lillebror ringt och efter dusch bar det iväg till Louise för lunch. Janne berättade att han under förra veckan hade haffat en sprittjuv.
Hemma igen tog jag ut snöslungan och försökte köra ner till sjön, men jag insåg snart att det var en för tuff uppgift. Jag skulle säkert köra fast på vägen och då skulle jag få ett stort problem med att få upp slungan igen. Jag får vänta tills snön har töat och frusit så att det går att ta sig fram utan att sjunka så djupt.
Ikväll ringde USA-brodern. Senast vi pratades vid var i mitten av februari. Han hade varit upptagen som barnvakt, men nu var han ledig någon vecka.
Ikväll såg jag Nilsmark åka ut ur Mästarnas mästare i en hård kamp.
God natt på er!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja visst är livet underbart ibland :)) uppskattar så när solen börjar värma efter en kall mörk vinter, tystnad och ett m naturen = sååå härligt :)
Kramar Lotta