söndag 5 augusti 2012

Söndag 5/8

God Kväll!

Även idag har det varit en mängd OS-tittande. Det började med damernas marathon, svenskan slutade som nr 18, drygt fyra minuter efter segraren.

I segling var det klart att det skulle bli minst brons. Det kunde bli silver om man hade minst en båt mellan sig och Brasilien. Det kunde även bli guld, men då måste man ha minst sex båtar mellan sig och England. Det lät ju omöjligt, men tro det eller ej. Sverige vann etappen och England kom in först på åttonde plats. Ett oväntat guld till Sverige!

Senare under kvällen var det Anna Lindbergs tur att göra sitt finalpass på 3-meterssvikten. Där gick det inte alls. Hon hade placering tio i semin och hon avslutade OS med en 10:e plats. Hon hade fyra halvdana hopp och ett misslyckat och det gick ju inte i det här gänget.

Alldeles nyss avgjordes mästarmötet på 100 meter. Vann gjorde Bolt, Jamaica, på 9:63 följt av landsmannen Blake, trea blev Gatlin, USA.

Under förmiddagen fick jag telefon från Susanne som undrade om jag var intresserad av lasagne under eftermiddagen. Givetvis, så eftermiddagen tillbringade jag i Filipstad under några timmar.

Jag fick även ett telefonsamtal från Peter Eklind, en arbetskamrat från Kartro-KAPRO-tiden. Tyvärr var det inte så roligt samtal. Han talade om att vår tidigare arbetskamrat Leif Nilsson hade avlidit 72 år gammal. Bortsett från meddelandet var det trevligt att få höra hur det stod till nu för tiden, det är ju inte så ofta man pratar med gamla arbetskamrater. Han har ju fortfarande något år kvar till pensionen.

God Natt!

Inga kommentarer: