söndag 30 december 2012

Söndag 30/12

God Kväll!

Idag gratuleras Emma, som har vuxit upp till en dam på 17 år. Vi samlades i Kristinehamn under förmiddagen för att tillsammans med hennes morföräldrar, morbror och kusiner gratta henne. Det blev både hembakade bullar och kakor samt tårta. 

När förmiddagskaffet hade sjunkit ner var det dags för julens höjdpunkt, lutfisk. Jag har ätit några julbord, men för att få lutfisk är det bara att sköta det själv. Tycker själv att det blev en riktig festmåltid.

Följde skidor på TV:n, men när det var dags för kvällens sändningar var det tji. När jag en gång i tiden satte upp parabolen satte jag den under utskjutande tak ovanför altantaket. Tyckte att den skulle vara skyddad där. Tänkte inte på att när snön rasar ner från taket och lägger sig på altantaket kan den ramla mot parabolen och skjuta den ur sitt läge. Nu hade detta hänt. Mörkt som det var ville jag inte ut på taket idag. Det får bli i morgon. Istället fick vi mysa till det i köket med lite nötter, frukt och dricka och titta på "Så skall det låta".

God Natt!

1 kommentar:

Susanne sa...

Det lät väldigt trevligt med en mysstund i köket !