torsdag 20 december 2012

Torsdag 20/12

God Kväll!
 
Sista passet före jul blev uppdelat mellan styrka och spinning samt avslutades med magträning. Vid frukostbordet lämnade vi en present till vår instruktör och en till tjejen som dukar fram frukosten.
 
Trots att det inte var något Rotarymöte åkte jag som vanligt till Tedenrud. För allt våldgästande lämnade jag en korg med varor från "Hjärterum".
Under eftermiddagen gjorde jag brunkålen. Det fick bli en tallrik med kål samt ett par skivor skinka med konjakssenap som kvällsmat.

Såg en del av matchen AIK-Rögle som slutade 4-3. Ganska säkert att Rögle hamnar i kvalserien. Förhoppningsvis är även BIK-Karlskoga där.

Slog över och såg "Historieätarna", där tiden 1939-45 visades. Bl.a. var det ett julbord med grävling istället för skinka. Enligt mitt minne hade vi alltid skinka på bordet tillsammans med revbenspjäll, korv, pressylta, leverpastej och lutfisk. Ja, i stort sett detsamma som idag. Antingen hade vi det ganska bra eller också berodde det på att vi bodde på landet och hade möjlighet att komma över en halv gris till jul.

God Natt!

Inga kommentarer: