Söndag 9/12

God Kväll!

I min ungdom var det denna dag, Annadagen, då man lade lutfisken i blöt för att få den klar till julen.

Plockade samman alla papper till andelsägarna och postade dem. För övrigt en lugn dag. Lillasyster ringde och hälsade till alla hon känner.

Under eftermiddagen hämtade jag Elisabeth som sällskap till hockeymatchen BIK-Almtuna. BIK började matchen mycket bra och hade ledningen med 2-0 efter första perioden. De fortsatte med ytterligare ett mål i andra. Sedan blev matchen söndertrasad med utvisningar. I slutet på andra perioden fick Höggren 5 minuter för en tackling. Strax därefter puck out och därmed spel 3 mot 5. Reducering till 3-1 i slutet på andra och i tredje blev det 3-2, vilket stod sig matchen ut.

Nu är det en Beckfilm, som fortsätter efter nyheterna.