tisdag 4 december 2012

Tisdag 4/12

God Kväll!

Idag var det inte så lustigt att gå ut och starta bilen klockan 6 på morgonen för resa till Karlskoga. Det var 18 grader minus och bilen hade inte använts under gårdagen, så det var ganska hård is. Som tur är startar den som en klocka.

Efter gympan var vi några som blev sittande kvar vid frukostbordet betydligt längre än den aktiva delen av morgonens träning. Det kan bli så när vi inte har något jobb att skynda till och vi hamnar i ett intressant diskussionsämne.

När jag till slut kom hem hade min bankkontakt sökt mig. Nu skall vi träffas i Karlskoga nästa tisdag efter gympan för lite genomgång och lunch. Idag tog jag tag i andelsveckorna för Sälenstugan och gjorde klart schemat för nästa år.

Under kvällen var det tillbaka till Karlskoga igen för möte med Kuggarna. Idag var det Averås som berättade och visade bilder från en resa till Kuba. Det blev lite för mycket prat, han kunde visat en hel del bilder som ett bildspel. Nu tog det väldigt lång tid. Annars var det bra.

God Natt!

2 kommentarer:

Janne sa...

Hej. Nu har vi bakat lussekatter och lussebullar, plus vörtbröd och mormorsbröd också. Så nu får du komma hit och hälsa på och smaka på vårt bak

S-O Svensson sa...

Jag dyker upp en av de närmaste dagarna.