lördag 17 oktober 2009

Lördag 17/10

God kväll!
Idag var det en solig, men kylig och lite blåsig dag. Efter att ha ätit frukost och gått igenom morgontidningarna bestämde vi oss för en rundtur med bil.
Vi åkte mot Karlskoga, svängde av mot Loka och ställde bilen där och gick runt bland husen. Gudrun var intresserad av att se hur det såg ut, eftersom hon för några år sedan hade varit på konferens där.
Vi fortsatte mot Grythyttan och åkte förbi genom centrum och vidare till Måltidens Hus. Där var det överfullt med bilar eftersom det var måltidens dag eller om det var kokbokens dag. I alla fall träffade vi Gunde Svensson, en arbetskamrat från Fimektiden samt hans fru. Vi träffade också Jan-Olof Svensson, som jag träffade ett antal gånger på företagsträffar i Karlskoga under 80 - 90-talet. Då var han ansvarig för förhandlingar om löner med de olika fackförbunden. Själv köpte jag en kokbok om mat - vin, som verkade ha ganska goda men lättlästa recept samt förslag på olika viner till olika maträtter.
Eftersom vi åkte förbi Hammars Vägkrog på vägen hem passade vi på att ta oss en något sen lunch. Därefter blev det raka vägen tillbaka till Nykroppa.
Jag önskar er en god fortsättning på kvällen och god natt!

Inga kommentarer: